A Vadkelet zenekarral közösen indít rendhagyó prevenciós programot a rendőrség

Megosztás

Rendhagyó prevenciós programot indít a rendőrség a 2019-ben Miskolcon alapított Vadkelet zenekarral. A magyar Rock ’n roll, és amerikai Rockabilly stílust egyedien átformáló zenekar a rendőrség “Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék!” elnevezésű programját segíti.

Az akcióról a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség számolt be a Facebook-oldalán. A posztban az együttes egyik videóját is megosztották, amelyet a zenekar a következőképpen vezet fel: “Ezt a számot tisztán írtuk, hallgassátok ti is tisztán!”

A kampánnyal a függőségek okozta veszélyekre kívánják felhívni a figyelmet. A bejegyzésben külön kiemelik azt is, hogy milyen fontos szerepe van a függőségek leküzdésében a családnak és a támogatásnak. A zenekar az alábbiakat írja a téma kapcsán:

“Ez a dal a legtisztább érzést mutatja be, a tiszta zene palettáján, és ez a szeretet. Ez az érzés, ami a családjához fűz mindenkit. és ez feltétel nélküli. A függőket szinte mindig, a saját elhatározásuk mellett egy szerető családtag, szerelem, szülők, vagy gyerekek, segítik a tiszta életbe visszatérni. Ez az az érzés, ami segít, abban is, hogy bele se kezdjenek az önpusztításba. Amikor valaki tudja, hogy nem csak maga életéért vagy felelős, hanem a szeretteiért is akkor lesz ereje tiszta maradni. Ez a dal erről szól. A családodért mindet megteszel, többet, mint magadért. Azt is hogy tiszta maradsz.”

Az alkoholfüggőség kapcsán korábban lapunk is közölt egy különvéleményt, amelyet ide kattintva olvashatnak.

A dalt itt hallgathatják meg:

Kapcsolódó cikkek